Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min matte och jag hade en skön morgon. Ja, så skön som en katt och matte kan ha. Varför jag vill säga det är för det hände en hämsk sak!


Dammsugaren skrämmer mig!

"Nej, snälla inte Den vad den du heter!"
"Lilla du, inte ska du vara rädd för dammsugaren."
"HJÄLP!!! Du är hemsk som inte kan låta odjuret vara, det kommer att äta upp MIG!"

BRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!
"Snälla jag ber!"
Jag stack iväg under den där sköna stora saken min matte och jag brukar vara i.
"Ljudet försvinner inte..."
Matte ville bara hålla på med den, inte såg hon mig som skakade under den där sköna...

Jag gick ut i köket, men då KOM DEN EFTER MIG!
Mmmmmm matte tog upp mig, för jag var så rädd, skakade och kunde inte flytta mig...
Hon tog mig i famnen och höll mig ihoprullandes som en boll nära sig... Oooo skönt. Sen tog hon och la mig i sin säng, byltade om mig med täcket och sa:
"Var inte rädd, stanna här, så hör du inte så mycket, jag är snart klar."
Jag låg och mös.

Ja, nu har Tajsa talat, så nu vet ni att jag kan skriva hihihihihi...




Fri vers av Filosofen2
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-14 13:27



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
härlig! :)
2011-03-15

  Anna*
Usch, så läskigt för känsliga kattöron med dammsugarbuller. Skönt att hon har dig som vårdar dig om henne på ett så fint sätt.
2011-03-14

  Ari Viklund
helt helt underbar
2011-03-14

  Malin Olsson
För att vara helt ärlig, så har jag faktisk alltid varit rädd för dammsugare. På riktigt, haha. Lite kul att man känner igen sig i detta så mycket :)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2