Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville förändra dig men orkade inte ens möta din blick

"jag känner mig så tom"
han lutar sig tillbaka mot den ljusblå tapeten, långsamt
jag tänder en till cigarett bara för att slippa se på honom
"och vad vill du att jag ska svara på det?"

tystnad

det är så här det känns att sluta älska någon




Fri vers av hets
Läst 800 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-07-30 20:21



Bookmark and Share


  filharmoniker
Instämmer med en användare här nedanför. Det är både kallt och gör ont att läsa, på ett sätt som träder igenom alla stolthetens barriärer. Riktigt vasst skrivet
2013-11-25

    razbliuto
Less is more. Du lyckas förmedla starka känslor.
2012-12-22

  Linn G
gillar verkligen denna!
2012-08-19

  Annika Persson
>>Tom?! Hur tror du egentligen jag känner mig?
Se på mig för f-n. Titta hit gumman>>
Han tar om hennes huvud och vänder det mot sig,
hennes ögon sluts >>nej... du tycker inte om mig ...>>
>>Du har dina känslor och jag har mina. Det gör riktigt
ont, när du säger så där, du trampar på mig. När du
vaknar till vill jag att du tänker, att jag visst tycker
om dig.>> >>Ibland tror jag dig, ibland inte, men
jag skulle vilja ha mer uppmärksamhet av dig, som
du kräver av mig nu...tror du att vi hittar tillbaka till
varandra igen?<< Hon öppnar försiktigt ögonen
för att se om han är med på noterna.>>Sluta älska
gör man om man vill och behöver det. Vi mår som
vi gör, och det har varit lite mycket på sistone. Vi
kanske bara behöver vila ut och få ny input med
positiva tankar.

2012-08-06

    annasofia.
Det gör ont.
Jag bokmärker.
Tack
2012-08-06

    ej medlem längre
Tycker om...mycket!
2012-08-04

    ej medlem längre
Du får inte se dig själv som en ömklig och oälskad person var i dig själv så finner du att cigarettens glöd brinner sakta upp
2012-08-04

  NågonAnnans
Förändring av någon annan än sig själv är tyvärr omöjlig.
2012-08-04

  M.A.J.R
Du blir väl tom utav att möta blicken... man kan inte förändra en person.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets