Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart med blommor

"jag vill måla hela världen lilla mamma, måla solsken varje dag, om det regnar, är grått gör det samma, för du solsken i ditt fönster ändå ha.

Ja, denna sången brukar jag sjunga för mig själv från min dotter.
Visst är den vacker. Kärlek från mig själv till mig själv.

Min dotter virrar på huvudet och kiknar då jag säger så...

"Mamma, tänk om alla hade en sån mamma som dig, då hade alla varit lyckliga... Kan du inte vara mamma till alla som inte har någon mamma?"
"Oooo, säger jag och kramar henne."

Jag minns en gång i våras, då hon kom med en bukett blommor från trägården. Gav mig och sa:
"Mamma, här har du, du är så underbar mamma."
Ooooo blir så lycklig då jag tänker på det.




Fri vers av Filosofen2
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 15:56



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Det där är stjärnstoft som samlas i hjärtat .. lycka man sparar i sitt innersta .. kärlek som man bär med sig varje minut av livet ...
2011-03-14

  mickech
*ler* finns ingen kärlek som kan mäta sig med den man får av sina barn när dem är små. Njut av stunderna hon ger dig!
2011-03-14

  Nina Nightwish
Så underbart att läsa! Visst är de härliga de små liven:))
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2