Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wow wow

Älskar verkligen denna tiden jag kommit in i...


































ÄR




































UPPRYMD

































TRO


























HOPP


























KÄRLEK





























Fri vers av Filosofen2
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 16:20



Bookmark and Share


  Ari Viklund
gläds med dig
hjärtan glöder
idag av kärlek.
2011-03-14

  mickech
*ler* Ja det är en underbar känsla!
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2