Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blir lite yr när du tänker


dansa, du är så underbar
håret faller i en frihet av välbehag
ljuset får det att blänka av silke

snälla, fortsätt så
tårarna är lycka
ja, dina ögon är inte grunda

havet får mig att drunkna
allt är en öppenhet
din själ möter min blick

var inte rädd
ett möte där två älskar
vi leker som barn

inget hindrar vår kärlek
jag blir lite yr när du tänker
se mig bara i ögonen

inga hinder för oss
låt kvällen, natten och morgonen
bli en stund av enhet

dansa och låt lyckan bli vår
jag är din vän så släpp in mig
som du gjorde förr

inget ska ta dig ifrån mig igen






Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 08:07



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Jättefin dikt. Jag tycker att de tre första verserna har hela bärigheten... i möter min blick.... har du redan komponerat en färdig dikt. Så tänker jag.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist