Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt jag har en del repor i parketten

 

platsen som är jag

golven är rena

två dörrar till skilda världar

ska gå ut idag

stänger min inre dörr

känslan är sval

så får det bli

rädd för att öppna mitt hjärta

modet sviker mig i en stund av tvekan

mitt jag har en del repor i parketten

en del ser bara dem

nej, jag vill bara ha en dag som andra

dagen kommer när jag är starkt

men ändå svagt för kärleks skull

 




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist