Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har upptäckt en sak. Orden vi säger, förknippas med känslor. Tvångsord: Ska, måste, kan inte etc får hjärnan att blockeras.


Tanke, vilja, ork, behov, värdighet

Sen jag började tänka om, se vad jag behövde kom en ljuv känsla.

Jag är värd att leva lyckligt
Jag behöver nycklar så mitt liv fungerar
Vill ha rutiner
Kan gå in i mina inre rum, orkar ta chansen till förändring

Jag ser mitt inre
jag hör mitt behov
jag känner lycka
och lugn

Öppen mot världen
önskar ögonen vill se vackra saker
kan få de så livets goda speglar själen.








Kärlek via mitt inre
formar livets under till
en endlös harmoni.
Frihet förlöser blockeringar
Öppenhet vidgar lusten till livet.
Nyfikenheten väx, likt ett barns.

Sårbarheten kan vara stor
vill vara aktsam med mina nya upptäckter
vill finna grunden och bygga styrkan.
Kan vidare orkar klättra mot svindlande höjder
behöver frid så själen ler...




Fri vers av Filosofen2
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-15 13:32



Bookmark and Share


    AA VIP
Positiv och livsbejakande. Bra text. // AA
2011-03-15

  Ninananonia VIP
Just det!
Fokus på det goda !
Ger kärleksfulla tankar.
Helar dig:)
2011-03-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om denna direktrapport från utvecklingsavdelningen :)
2011-03-15

  Janne
Bra skriven
text hur man kan förändra
sitt liv med att ändra sitt sätt
att tänka,det sker stora positiva
förändringar på sig själv och
hur man bemöter andra människor
i sin omgivning,gäller att våga bryta
sina beteendemönster.
2011-03-15

  Anna*
Riktigt glädjande och snyggt! Gillar massor!
2011-03-15

    Flizc
Vacker text :) väldigt vacker :)
Tycker den beskriver väl hur man ska våga ta tag i sitt liv och bygga upp det :)
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2