Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åTER IGEN LÄSTOPPEN tACK!!!!!


HURRA!

Satt i går morse och bara stirrade på min poetsida.
Inga applåder....
Jag bytte till fb, tittade tillbaka, men inget...

Herre gud, de har tagit bort... Hm måste undersöka detta.
Jag lovar att raden som inte syntes förbryllade mig...

Ja den förbryllade mig så mycket att jag skrev om det....



Tack för alla applåder, kommentarer och underbara inlägg...

Ha en underbar fortsatt dag:)




Fri vers av Filosofen2
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-15 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2