Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge gärna kritik, utgår ifrån egna erfarenheter, men tror denna kan misstolkas.


Ett fragment ur ett liv - En förbättring

Apokalypsens dröjande lågvatten,
flödar sävligt undan

Lämmar och läppar förblir surrade med sidenschalar,
av konglomeratets tvivel

Pandoras förespegling består
Människans natur är strävan att klargöra ovissheten

Utkorandet av alstret är ristat djupt i våra själar

Startar om i densamma värld som innan,
men en aning mörkare.




Fri vers (Fri form) av Andreas R
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas R
Andreas R