Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man mår bra är livet en klysha liksom orden och rytmen.


när vi 2 blev jag

skräcken var som störst
först

jag trodde man skulle dela oss i två
att det var någon som tyckte det var bäst så

men tack.

man ville bara ge oss distans
det blev till mig att ge oss en chans
trodde aldrig det skulle ske igen
att jag satte mig först och dig sen
vilken lycka att få veta vem jag är
och att du tittar på mig och lär

jag är nog inte riktigt såld
kärleken är långt ifrån våld
men ett steg närmre nästa dag
är det att få känna att vi blivit jag





Fri vers av machelle
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-12-17 16:42



Bookmark and Share


  Wretling
Gillar sista stycket !
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

machelle