Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bestämmer?

 

hjärnan spottar ord

som jag inte tycker om

de kommer ändå




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-12-17 18:04



Bookmark and Share


  Propella
Ruggigt bra beskrivet!
2005-12-18

  Anna H
Ja ibland vet man inte vad man ska göra med orden :)
2005-12-17

    Richard
Du är klart.*L*
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson