Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sometimes..


alone in the bathroom

Jag springer bakom min förmåga

att våga

spela mig själv

framför spegeln




Fri vers av la-poet
Läst 745 gånger
Publicerad 2005-12-17 18:13



Bookmark and Share


  tonsoku
påminner mig om tidigare dikter jag läst av dig... jag gillar verkligen stilen, helt skön =)
2005-12-17

  Wretling
Ahg läckert uppbyggt och logisk !
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet