Tidigare publicerad i ”Aurora”.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigare publicerad i ”Aurora”.




Mars

En morgon i mars
har mörkret fått ge vika för ljuset
Det syns en tydlig spricka
och himlen blöder ymnigt
Stjärnorna har redan slocknat
somnat till talgoxens rop
och dagen badar i den svaga solen

© Iréne Svensson Räisänen




Fri vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 877 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP