Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källhänvisning

 

Porlande vatten

Smäktande rinner droppar

 

Ljudlöst görs källan




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 1357 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-03-16 09:19

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin haiku, där titeln underfundigt kan tolkas på två sätt.
2011-10-29

  Canton
Några få varma ord, så fint komponerat !
2011-03-19

  Carola Bouvin
Ja denna var fin, lugnande på ett fint vis.
2011-03-19

  Gisela Nordell
fint att du skriver haikus igen
vacker nära naturbild!
2011-03-18

  anits VIP
Mycket vackert
2011-03-17

  Regular
djupt och fyndigt på samma gång
2011-03-16

  Bodil Sandberg VIP
Suger förnöjt i mig denna förtjusande smäkteliga källhänvisning!
2011-03-16

    ej medlem längre
Den källan var djup!
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. =)
2011-03-16

  TT
...mycket bra text...gillar!!!
2011-03-16

    ej medlem längre
fin...
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP