Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svåra vägen (till mor)


Så vände sig vinden en stund
och framåt blev bakåt och uppåt blev ner.

Livet rasade samman
och vägen blev oöverstigligt svår.

Men hinder ska rivas och mörkt ska bli ljust.
Sorgen ska skingras och minnen ta plats.

För i hjärtat finns en boning
där såna som du lever kvar.




Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-16 10:32



Bookmark and Share


  Piraya
kram
2011-03-27

  Blåbäret
allt har verkligen sin tid...och när sorgen lämnar plats så lyser minnena varmt och klart igenom
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist