Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaspår




Vad bryr sig änglar om
ifall vi är fattiga eller rika
i deras varma ögon
är vi män´skor alla lika

Änglar sänder sina rosor
flyger kring oss där vi går
man är aldrig nånsin ensam
när änglar följer i ens spår

Om så alla andra sviker
om ock sorgen drabbar hårt
ska du aldrig nånsin tvivla
trots att det kan kännas svårt

För där ovanför ditt huvud
sjunger änglarna i kör
och de bryr sig om oss alla
precis som änglar alltid gör













Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 917 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-16 12:33



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert på rim och med en stadig rytm som bär innehållet! Fint!
2011-03-19

  M M Mannheim VIP
Vackert!
2011-03-18

  ULJO
Strålande och vacker poesi.
2011-03-17

    ej medlem längre
Fint !!!
2011-03-17

  aol
man ser dom inte ändå finns dom, fint skaldat vännen
2011-03-17

  Roula O
vackert!
2011-03-16

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackra rader. =)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen