Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Till Christer * (eget foto)


Vår-yra




Glädjen inom

dansar boogie-woogie


för jag har ju dig min älskade

att dela


alla vårkänslor med




Fri vers av Junitvillingen
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-16 13:05



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Härligt! Bra!
2011-03-19

  Ninananonia VIP
:) Vacker!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen