Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill

Jag vill springa på öppna gator i natten
(tillsammans med dig)
Jag vill skrika mig hes
(tills halsen skaver)
Jag vill se glassen smälta i din mun
(och försvinna i tomma intet)
Jag vill byta nummer
Jag vill vara anonym
Jag vill vara överallt
Jag vill vara ingenstans
Jag vill vara i centrum
Jag vill hela alla trasiga vänner
(hela alla trasiga människor)
Jag vill vara i musiken
(i tonen från gitarren)
Jag vill vara tystnaden i vinden
Jag vill vara skuggan i dina fotspår
Jag vill vara oförglömlig
Jag vill vara hopplös
Jag vill vara ballongen i ett barns hand
Jag vill vara din lycka
Jag vill vara halsduken som värmer dig
Jag vill flyga runt jorden
Jag vill se allt
(som finns att se)
Jag vill vara en fallande stjärna
Jag vill dyka rakt ner i det djupa blå
Jag vill finnas leende i ett svartvitt fotografi från förr
Jag vill måla
(långt utanför ramarna)
Jag vill vara fjärilarna i magen
Jag vill vara osynlig på hustaken
Jag vill leva i drömmen om verkligheten
Jag vill vara den sista kakan på fatet
Jag vill säga sista ordet i meningen
Jag vill vara berusningen en lördagkväll
Jag vill vara slutet i en film
Jag vill vara mellan två händer
(där fingrarna flätas)
Jag vill vara kolsyran i coca-colan
Jag vill vara skrattet på sommaren
Jag vill vara allt det där
(och lite till)
Jag vill
Jag vill
Jag vill




Fri vers av nova lee
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-16 22:30



Bookmark and Share


  mickech
Bra skrivet!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

nova lee
nova lee