Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm kraven en stund

en dag då vi andas samma luft
vinden i ditt hår är frihetens behag
nu ska vi leka på ängen som nakna barn

allt ska enbart vara vi i sommarens närvaro
vintern var kall när du inte fanns
du var vacker som en isdrottning

jag förstår att du längtade efter ljus i frusen själ
nu är värmen här och vi går i sanden fram
glöm kraven en stund

var bara den kvinna jag älskar
hon som får mig på fall i en sanning av kärlek
ser du båtarna i havets storslagna skönhet

de är som vi, färden framåt mot nya mål
idag är vi här på en plats vid havet
stunden står stilla och en fiskmås skriker ut sin längtan

låt oss bada en stund när en våg når land
se på mig älskling, inget mer ont kommer ske
dagen är vår så bada med mig, där rädsla inte finns

fotspåren i sanden är våra under klar himmel




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 418 gånger
Publicerad 2011-03-17 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist