Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ett och allt

När du är sorgsen

värker mitt hjärta

När du gråter

rinner mina tårar

När du är skrattar

fnissar mitt hjärta

När du ler

smälter min själ

När du är du

när jag är jag

tillsammans

ett och allt




Fri vers av Moniqa
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-17 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa