Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonera, resonans, klangbotten

 

 

Resonera

Resonans

Klangbotten

Eko

 

Ljud

Känslor

Tankar

Ord

Beröring

Längtan

Sorg

behöver

resonera

resonans

klangbotten

eko

 

för att vara

något

istället för

intet




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 677 gånger
Publicerad 2011-03-17 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström