Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är en fallen stjärna

så ska jag bara plocka upp dig i min ena hand
och ge dig en söt liten stöt
så att ditt vackra hjärta åter bara sätts i brand
Ja, så att du åter bara kan visa alla din glöd den som jag vet
bara brinner där innanför din så fina himlakropp
Ja, så att alla kan se att den här fallna stjärnan ännu
inger ett visst hopp till alla de som nu bara söker
och försöker att tro på någonting riktigt gott

Om du är en fallen stjärna…

Ken Cassel
17/3-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 563 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-17 13:34



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Åh jag älskar det!
Applådapplådapplåd!
2011-03-17

  Ninananonia VIP
Hi,hi! Tycker om denna fina dikt! :) Underbar Ken!
2011-03-17

  Linda CH VIP
Innerlig och jättebra!
2011-03-17

  Janne
Vackra ord
du delar med dig
i denna fina text,
inlevelserikt bra
skrivit
2011-03-17

  Kalle.O
En av dina bättre enligt lilla mig:)
2011-03-17

  anits VIP
Mycket vackert......
2011-03-17

  filosofian
Men Gud Vad bra du skriver! Du får bli min skrivarvän! :D
2011-03-17

  Nina Nightwish
Ååå, vad vackert! Gillar mycket!
2011-03-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fin. =)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel