Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare än man tror

Går längs gatan, möts av en tom blick
Hans liv kan släckas på ett ögonblick

Alla vill vinna, ingen vågar ge vika
En man ber om mat, ignoreras av de rika

Ingen tid att slösa på för att rädda jorden
Pengarna styr, äter upp de vackra orden

Somliga sover på bänkar i stor misär
Framför mina ögon, på gatan där jag är




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-17 21:52



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
mod är att våga se och agera. fint skrivet!
2011-04-19

    AA VIP
Bra skaldat. Det finns misär och orättvisor på nära håll också om man bara vill se det. // AA
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian