Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje tår du fäller


Allt jag vill är att
du ska hålla om mig och
säga att allt blir bra
Kyss mig lite till - ge mig lite värme

Och sen står jag där nästa dag
stampar och trampar och vrider sönder ditt hjärta
Döden i mina ögon
Skriken i dina

Varje tår du fäller
blir en kniv genom mitt hjärta
Ett hålrum och en tomhet
Som river skönt i min svarta själ

Du är varm som mig och
Jag är kall som honom
Äntligen




Fri vers av Veronica.
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-12-29 22:39



Bookmark and Share


  Jer
Låt den aldrig gå så långt...
du är värt mer.
2006-12-20

  Manal
just denna text va extra speciell älskar detta stycke


Och sen står jag där nästa dag
stampar och trampar och vrider sönder ditt hjärta
Döden i mina ögon
Skriken i dina
2005-12-30

  Wretling
Ja gillar dina texter !
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.