Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


Kärlek har ......

Kärlek har inga gränser
Kärlek har ingen ålder.
Kärlek har ingen Höjd.
Kärlek har inga lyckliga slut.




Fri vers av Linda98Young
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 07:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den besvarade kärleken har allt.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda98Young