Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan bli såhär...


Love at the first sight,

Jag visste det hela tiden att du var speciell,
jag visste det hela tiden,
jag såg i dina ögon ,
jag jag såg kärlek vid första ögonkastet ,
det som är problemet är att du inte tror på det ,
men jag vet att du gör det , oavsett vad,
jag kände en blixt den gick ner i mitt hjärta
och nu när jag har dig så släpper jag dig aldrig,
jag önskar att du pratat med mig bara i en sekund jag vill ju bara höra .......
men tiden gick och jag släppte dig mer och mer för varje sekund
jag gedde upp det vi hade
och hoppet som jag såg , har du något att säga får du säga det nu ,
jag orkar inte lyssna på vad andra säger ,
jag ser dig , jag menar ditt riktiga jag ,
i dig ser jag förlåtelse, och sanningen . i dig ser jag mig , <3 =)




Fri vers av Linda98Young
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-18 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda98Young