Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stavas slyna



Med klackar höga som horor
svävar jag
längst med din tunga och vad
Smeker sav till silver
äter dina händer
med mina
röda, pumpar
Du älskar mig

Jag tar dig med mitt hat

självförakt och styrka
Sprängda BHband
gnistor runt liv
Stryper ben med nylon
låter rosa ros blomma
Viskar stramt, ömt
i ditt öra

- Jag vill se dig komma

Du flämtar glöd
stönar namn du aldrig vågat
uttala

Slår skuld
stämplar pärlor, svarta ringar
maktens erektion i mitt öga
Skrattar spott
dina knän önskvärt döda

Efteråt är det jag som ber



om att få betala









Fri vers av Baystream
Läst 485 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-03-18 09:39



Bookmark and Share


  Armo
Wow... bokmärker!!!
2011-12-22

  Äppelina
aotch
sensuellt.

älskar hur du kan skriva så få ord, med så mkt styrka.
"du flämtar glöd".
Genialiskt.
2011-12-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
syrligt suverän

må det va mannen som ber
intill sina bara knän, og båda pungar
2011-11-19

  Dilsewat
Skuret med rakblad! Hårt!
2011-10-17

    ej medlem längre
HETTA!!!!

denna text

HETTA!!!!
2011-10-17

  Mr Lindemann VIP
Smula eritiskt och med en smäktande ton som när sensualismen tecken
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell, lågande och fantastiskt bra. =)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream