Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elakhet och godhet!

Jag bemöter.

Jag bemöter elakhet,
med snällhet.

Ondska med godhet.

Ilska med glädje och lugn.

Snålhet med givmildhet

Cynism med med försoning och mildhet.


Hjälper inte det får jag ilskna till och säga ifrån som en sista,
lösning.




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 711 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-18 17:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kul! Och mycket tänkvärt! Slutklämmen bäst.
2011-03-21

  lisa"puzzle"svensson
eftersträvansvärd strategi, fint och tänkvärt
2011-03-20

    AA VIP
Bra. // AA
2011-03-20

  filosofian
Bra gjort! :)
2011-03-20

  anits VIP
Mycket bra
2011-03-19

  Stardust VIP
En god strategi! =)
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin