Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljustålig

det starkaste av ljus
dig inte skadar

ty skönheten
är ljuset självt




Fri vers av pixter
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-30 23:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
djupvid skönhet
andas detta ljus

du skriver det in
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter