Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

När jag befriats från hjärtats

anklagande missljud

när oljudet från mitt samvete 

varsamt upphör

när mina felsteg leder mig

till en bekännelse inför Gud

då inser jag storheten i vad 

en förlåtande Gud gör




Fri vers av Kalle.O
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-19 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och kan bara utbrista Tack gode Gud!
2011-05-26

  Maria T
Denna dikt borde bli
klassisk
2011-03-25

  Quasimodo
Stort och fint skrivet ur en varm själ med insikt!!
2011-03-19

  Blåbäret
fullkomligt och stort
så bor Han i oss
2011-03-19

  Bibbi VIP
Amen!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O