Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha, åh älskling..du är expert på att förstöra stämningen. jag kan inte hjälpa att du är vacker när du sover.


stämningsförbrytare

Jag älskar,

att vara dig så nära
att jag kan räkna dina ögonfransar

att ligga så tätt intill
att jag känner dina andetag

att se djupt in i dina ögon
när du slår upp dem och säger

\"va inte så plåstrig sandra,
jag kan inte sova när du ligger på mig\"






Fri vers av sandra b
Läst 494 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-18 01:44



Bookmark and Share


  candela
åhh...charmerande....*sitter och ler fånigt*
detta måste nog vara kärlek! *skrattar*
"påstridigheten" är lysande....och ömmhetsbegäret
stort...det är retsamt, roande....och vad han än säger
....jag lovar -han älskar det! (mäns ego...=) eller=?)
2005-12-23

    Clari
Ååh vad glad jag blir av den här!
Så....gullig, och rofylld och glädjande på samma gång!
2005-12-20

  Sören
Jag blev bara så glad när jag läste den. Underbar.
2005-12-19

  sol
åh, så dum han är...*hi hi*
ja, vissa är så vackra när de sover.
du förmedlar acceptans av jaget här!!
*glad*
2005-12-19

    ej medlem längre
En öm och fin text med ett lite överaskande, abrupt slut
2005-12-18

    jahapp
Men guu vilken söt..."räkna dina ögonfransar" = skönt uttryckt! :)

rar och rolig helt enkelt och jag blev glad av att läsa!
2005-12-18

  Pulsatilla
"Plåstrig"... Vilket himla skönt ord!
Gillar din text!
2005-12-18

    Mystery
Förmedlar så fint tycker jag budskapet att det är de små sakerna som gör livet underbart.. Hur små saker verkligen är underbara, bara man ger sig tid att beskåda dem.. Kärleksfull!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

sandra b
sandra b