Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen


det bor en måne i dig
du goda fina människa
snurrar vid min sida
lyser klart en vanlig natt
smyger in i mig
väcker nattens lust
bländar oron
med ditt bleka ljus
keep me in your mind
blue moon rising
soon




Fri vers av Myself
Läst 633 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself