Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linsens magi

Igår klarblå himmel, gassande sol och varmt
på trätrappan vid lusthuset.
Fotograferade Tajsas språng
och skuttande, min dotters glada lek.
En blomma hon satte i håret vid örat, en
blomma som bara blir så levande på bild.
Samma blomma satte hon till näsan
och blundade då aromen nådde sinnena.




Fri vers av Filosofen2
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 11:25



Bookmark and Share


  Ari Viklund
känner nästan doften, jo, det
gör jag nog om jag fantiserar
och den doften är livets doft
2011-03-21

  SandraEriksson
Det är underbart att få uppleva kan jag tänka mig :)
2011-03-20

  mickech
mm..livet är bra härligt!
2011-03-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så härligt!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2