Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagsgrammatik

Monsieur Pluskvamperfekt, du minns och påminns
господин Konditionalis, du, som i den jag önskat
Mister Futurum, du kommer ställa till det för mig
Signor Konjunktiv, du måste va den rätta
Bay Presens, vill du gifta dig med mig?

κύριος Imperativ, låt oss





Herr Imperfekt , du kom försent




Övriga genrer av machelle
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-12-18 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

machelle