Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...jag finns här!




Han har det svårt just nu

min vän i söder -

att slängas på soptippen

efter att ha räddat

en vilsen själ

ur mörkret


att med hjärtat

fullt av kärlek, omtanke

och värme

hanteras så ovarsamt

sedan den vilsna

hittat sig själv och ljuset -

det tar hårt



mitt hjärta gråter

för hans skull


men jag hoppas att han känner

att han kan

räkna med mig



alltid


















Fri vers av Junitvillingen
Läst 506 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-03-20 19:20



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket vacker kärleksförklaring då livet hanterar oss ovarsamt. Varm kram ♥
2011-03-21

  Gisela Nordell
vacker, vacker, vacker
och vibrerande av omtanke och kärlek
Förstärks av den mycket fina bilden!
2011-03-21

  aol
öm vacker berörande text som berr. ja vi är alla för varandra
2011-03-20

  erkki
Otack är världens lön, heter det. Beklämmande. Stöd som detta värmer troligen fint. Att tacksamhet ska vara så svårt!
2011-03-20

  Ninananonia VIP
Fin text som berör.
2011-03-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vilka värmande rader!
Tänk om vi alla kan bli till en stor väv, där alla är beredda att stötta den som råkar ha en dålig dag just för stunden. Då kan vi med stormsteg expandera allt vad det innebär att vara människa!
2011-03-20

  Maiah VIP
Fina tankar som du delar med dig. Det är sällan man möter tacksamhet från det håll dit man riktat sina hjälpande händer, tankar sin tid....men kärlek kan komma från ett oväntat håll....som från dig...
2011-03-20

  Nikolai Jungsin VIP
känner igen det otacksamma i att ställa upp och finnas till hands.. och glädjen att ha trogna vänner som du
2011-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så väldigt fint skrivet. =)
2011-03-20

  Line W
Så fint! Vad vi alla behöver i våra mörka stunder!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen