Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets teater

Jagandet efter svansen
uppe på nackstödet.
Pussande, dussande myser
du med dockan i soffan.

Svans, svans, ja du sitter
bak och styr, rör dig, så
min Tajsa tittar, frågar och
undrar vad du gör på
henne.

I all vildhet, du faller
ner i soffan, jag skrattar,
så ögonen glittrar.
Tänk detta skådespel
så ljuvt, så lekfullt.
Tänk så lätt att bara glömma
och stänga om man inte
låter den där lilla, lilla stunden
krypa fram.

Nu du hörde något, rusade iväg
som vinden rullar vidare.
Nu jag sitter med min frotémorgonrock
på mitt nackstöd och skriver.
Ler, känner mina vibbar kanske
kan spridas som i filmen
Skicka vidare.




Fri vers av Filosofen2
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 10:08



Bookmark and Share


  Ari Viklund
pirrande vibbar skulle jag vilja säga
livsglädje som sprudlar och öppnar
många hjärtan att lyssna och känna
vad som betyder mest i livet, kärlek!
2011-03-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt.
Gillar busiga kattungar och glittrande ögon.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2