Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa dagen

Innan solen värmt min panna, kan jag höra vågorna slå.
Jag vill ha ett hus vid havet, där jag kan höra på alla fåglarna, känna luftens friska doft fylla mina lungor.
Kärlek som växer från jordens grödor, kärlek som växer inifrån mig. Jag är påväg igen, letar efter sanningen, för att finna ro igen. Jag har ett levande liv, ett sökande liv. Jag ska veta allt, kunna allt om detta. Jag vaggar fram mot havets kant, doppar foten i det ljumma vattnet. Jag har så mycket kärlek inom mig. Snart slipper min växande vänta fortsätta. Alla ensamma stunder, snart är tiden inne. Det kommer bli den största dagen i mitt liv.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-21 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag