Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blunda, våga blunda en sekund innan du läser vidare...


Du är en vinnare....

Nu kan du titta igen.
Skärpan är så klar och sinnet
rent.
Inga andra tankar upptar mer än det
jag nu vill ge.

Låt ljus sakta krypa in i ditt hjärta, själ och
till slut hela dig.
Le, våga le lite, för du, just du är en vinnare.
Vinnare för du vågar ta nästa steg mot en
morgondag du inte vet något om.

Idag är idag och denna dagen
äger du.
Gårdagen är histora som du kan
minnas.
Imorgon är en ny dag, men denna
dagen kommer aldrig tillbaka, så njut
av hela dagen.

Finn små tecken livet vill ge.
Låt dig sväva ut, ja bara bli så lätt
att hela du känns svävande.
Låt inga hinder fånga din dag, låt inga
begränsningar ge dig rädsla.

Låt varje andetag bli ett andetag i
värme och kärlek.
Öppna upp skänk en stund av
lycka, välstånd och värdighet
till din själ.
Se dig som en vinnare över livet, över
denna dag.
Låt ditt leende sprida sig, låt denna
dagen ge allt.



Blunda igen......


Öppna ögonen och se.
Nu är världen vackrare
tack vare din insats.





Fri vers av Filosofen2
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-21 13:37



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dessa ord får en att må så bra, får en att tänka efter...le för du sprider värme o kärlek o hopp.
2011-03-22

  Minkki VIP
tack för blunden!
2011-03-22

  Ari Viklund
sitter på bussen på väg hem
och får läsa dessa visdomens
ord som ger alla mod att leva
och mitt hjärta fylles av kraft
som vill göra världen vackrare
2011-03-21

    AA VIP
Mycket fin text. Om man vill, vågar se det, så är livet en gåva. Fånga dagen, Carpe Diem - som du säger. // AA
2011-03-21

  SandraEriksson
Tack för att du skänkte mig detta. Det här vill jag ta med mig :)
2011-03-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Låt varje andetag bli ett andetag av glädje och kärlek.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2