Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hungrig på kärlek




minnen dör inte i samma stund som du dödar dem

jag trodde aldrig att
en röst som aldrig dör ut
ett namn stavat på fel sätt
en dålig imitation av dig
kunde göra Minnet starkare

du är fortfarande kvar
och jag har alltid velat ha
någon som du




Fri vers av fröken a.
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-21 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.