Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världspoesidagen till ära eller ej?


Inblick

Symetriska processer skapar mönster
bortom ögat av glas
rörelser av mänskliga interaktioner
karvar nya spår

nära och vid horisonten
interagerar partiklar, neuroner
i ett kaotiskt kosmos
för det nya liv som sökes

varje dag skapas nya regler
lagar till nästa möte
aldrig sinande ström
i hjärnan med inblick




Fri vers av AndersN
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 19:39



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Perfekt namn på dikten - men välj ett ämne, det är inte lätt att minnas allt det där.
2011-04-03

    snöö
Har läst din text högt några gånger nu och som alltid sätter du min tanke i rörelse,. Förstår nog inte allt och fick slå upp ett ord. Fastnar trots det för texten i min egen tolkning även om den kanske är helt fel.
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN