Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bara få vara jag!

jag vill komm ut. utanför dessa murar och ensamhet.
Att få springa bort mot solen å utforska världens hemlighet.
att bara få känna känslan av frihet och självsäkerhet.
Att få vara personen som många inte känner till eller vet.
Att bara få känna värmen och välbehag.
Att slippa vara någon annan och bara vara jag.
Jag står vid havets kant och doppar mina tår.
Allt känns så rätt nu havet, solen och vinden som blåser i mitt hår.
Tänk att bara få vara jag, personen som ska känna sig fri.
Men inser snabbt att den dröm var bara tidsfördriv.




Fri vers av modda
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda