Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt tåget passera...

Det hade varit lättare att stoppa tåget
för att hoppa på det igen
men istället väljer jag ett annat tåg
som går i motsatt riktning




Fri vers av Charly
Läst 678 gånger
Publicerad 2005-12-18 15:10



Bookmark and Share


  Michmich
:) Nice! den här var smart!
2007-10-31

  Propella
Strålande!!! Bra, ta det andra tåget ;-)
2005-12-18

  Wretling
Ah ja har min tolkning av denna, bra skrivet !
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly