Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda hjärtan




Vår vandring i solen
hur blev den så kort
att allt som vi hade
så snart rycktes bort
säg hur är det möjligt
att det bara tog slut
att inget finns kvar
av det vi hade förut

du höll mig i handen
när stormarna ven
vi utbytte kyssar
under grönskande gren
i mörkaste natten
med stjärnhimmel klar
vi reste på vågor
av kärlek som bar

den bar oss dit ut
där som eldarna brann
vi lät oss förenas
som kvinna och man
men allt blev ett minne
att spara inom
trots löften vi gav
om den framtid som kom

idag kan jag le åt
den tid som vi fick
och sända ett tack
trots att ingenting gick
precis som vi önskat
den gången vi brann
som två vilda hjärtan
som funnit varann














Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 644 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-22 08:07



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Cést la vie !
2011-04-01

  Yrre VIP
Å käraste nån så fint! tårarna rinner för den ofantligt vackra kärleken och för det värsta slutet.
2011-03-23

  Line W
Underbart vackert!
2011-03-22

  Mats Lundqvist
En vacker kärleksdikt. Att något som upplevs starkt och evigt kan försvinna så plötsligt. Kärleken är en allvarlig lek, men ändå så svår att motstå. "Applåder"
2011-03-22

    ej medlem längre
"idag kan jag le åt
den tid som vi fick
och sända ett tack
trots att ingenting gick"

Mina favoritrader!

Väldigt fin hela dikten och berör starkt,
fick mig att tänka på min första kärlek
som jag var gift med i många år.

*FAVORIT*
2011-03-22

  Järnkatten
Mycket fin och tänkvärd text :)....
2011-03-22

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet om kärlek! Tänk att kärleken kan blomma upp som du beskrev, för att sedan rinna ut i sanden. Kärleken kanske finns kvar men kanske ett avstånd gör att det inte kan bli något tillsamans. Men du har möjlighet till att känna kärlek, och det är skönt.
2011-03-22

  Lotti
Gud så vacker och berörande text, varma applåder
2011-03-22

  Peter Olausson VIP
så vacker!
2011-03-22

  ULJO
En fantastisk hymn för det ni hade du och din man, verkligen berörande.
2011-03-22

  Ninananonia VIP
Underbar .
Vilda hjärtan.
Berör.
2011-03-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Väl skaldat!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen