Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokmärkt

av alla texter jag skrivit
endast tre av mina egna
jag minnesmärkt

den ene var om dig
den andra var till dig
den tredje var med dig

men alla handlade egentligen
om mig




Fri vers av Regular
Läst 375 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-03-22 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klurigt!
2011-03-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen till denna kluriga text!
2011-03-22

  Mr Lindemann VIP
Att vara den som är då andra inte är på riktigt

då bokmärker man



om man är
2011-03-22

  walborg
Det är inte fel att ha den insikten.
2011-03-22

  Julio VIP
Snyggt poetat^^
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular