Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nospuss från Tajsa

Liggandes tittar du på mig.
Jag ler och böjer mig fram.
Klappar din lilla kropp, sen
du kommer och ger en nospuss.




Fri vers av Filosofen2
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-22 12:47



Bookmark and Share


  Ari Viklund
nospuss är mysigt
2011-03-23

  SandraEriksson
En sann vän :)
2011-03-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Great!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2