Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingerfall

 

 

fall fingrar

över min hud

 

rinn likt

porlande bäckar

måla

 min blekta skrud i

skimmer

så skall jag skimra

för dig

 

fall ögon

ned över mig

lyft mig

flyg mig

så skall jag

följa dig

 

fall läppar

in i mina drömmar

väck mig

bär mig

så skall jag

svara dig

 

hör silverne klockor ljuda

ur mina fingrar

där jag dansar i ängens

smältande

där jag virvlar i vindar

där jag andas glöd

stiger flammande röd

in i himlars

blåeldar

stanna

mig

så skall jag

möta dig

 

stig in i min puls

i min andning

hör vårt hjärtas

djupa sång

stiga

in i

är

så skall

vi veta

 

fall fingrar

över min hud

jag

är

kvinna

du är

man

 

vi är

tvenne flammor

finnandes

svarandes

varandra

 

i är

 

vi

 

berätta mig

orden

skriv dem

in i

mitt blinda

 

stig fingrar

in i

min

hud

 

tydligt




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 962 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-03-22 16:27



Bookmark and Share


  filharmoniker
Så vackert! Riktigt träffande formuleringar. Tycker om diktens avslutande ord, det satte krydda på sista delen
2013-11-22

    lenakarin
Så vacker kärleksdikt du skriver..
2013-02-04

  wildah
Du skriver så vackert!
2011-08-19

  jimi silver
verkligen vackert! jag gillar hur orden liksom faller, de med.
2011-06-15

    ej medlem längre
Klockrent underbart!
2011-05-20

  Anira
Underbar.....känner känslan ...energin...ljuvligheten.....Tack♥
2011-04-09

  Anira
Underbar.....känner känslan ...energin...ljuvligheten.....Tack♥
2011-04-09

  MoonCalled
Otroligt vackert
2011-03-23

  Ninananonia VIP
Vacker!

:)
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser