Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som bara plötsligt kom i mitt huvud.


Viskar ditt namn.

Jag viskar ditt namn i vinden ,känner mig ensam där jag går. Det ger mig tröst att viska ditt namn i vinden. Hoppas att du hör mig . Vinden för vidare min viskning långt långt bort. Det är som ett eko i vinden , när jag viskar ditt namn. Käresta var är du??? jag fortsätter att gå och vinden följer mig , Det säger min kärestas namn.




Fri vers av Winky
Läst 294 gånger
Publicerad 2011-03-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winky