Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/5BP0oaQ1VhuaznT77CBXQp


Where is my mind?

Älskling kom tillbaka till mig
Jag lyder inte världen när du inte är här
Jag lyder inte någon
Jag hör inte vad de säger
Gatorna sjunger för mig
som de gjorde förr
Och du är inte här
för att tala emot

Det skulle väl inte förvåna er
ni uttorkade hyndor
det skulle väl inte förvåna er
om jag lät gatorna få sista ordet
för den som forsar av vita strömmar
kan inte ha sinnesnärvaro nog att hålla sig stilla
Det skulle väl inte förvåna er
om jag gav efter
till den djupa brunnen
till den enda vägen
den som ni vandrar
utan vidare reflektion
där ni svassar fram på avenyns sönderknullade stenar

Jag sörjer er
Ni som kliver upp på bänkar
ni som väjer för de svaga
ni som avgudar de "vackra"
och ignorerar det vackra hos de ni kallar fula
Jag sörjer er
Ni som inte har snö granar och tystnad under era naglar
Ni som inte accepterar segregation och klass som verkligt
Som hånler i valmöjligheternas avsmalnande tunnel

Men jag har hört om ett land ovan molnen
och det är nog




Fri vers av Tess the mess
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess