Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boule & bar - limerick

 

Vid boulmästerskapet i Kville
gick guld till en helnaken kille
Trots viss tids debatt
konstaterades att
hans kulor låg närmast ”den lille”

Vid boulmästerskapet i Kville

gick guld till en helnaken kille

Trots viss tids debatt

konstaterades att

Hans kulor låg närmast ”den lille”




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-23 14:28



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Höjdare!
Vågar jag använda Kville ändå????
Calle
2011-08-18

  Catharina Edin VIP
Fan, nu var du rolig!
Och var det inte dig vi mötte på övergångsstället imorse -
2011-03-23

  Smultris
haha, detta var faktiskt lite uppiggande att läsa Daniel ;)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP