Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra läppars lust


Våra läppars lust
och min tungas fräckhet
reser dig
vackert vidjeböjd
och fast förtöjd

Du avfyrar dig
som stridsklart skepp
på upprört hav

och ser oss gå i kvav
med fulla segel
tillsammans

Ändå är vi tryggt i hamn
i varandras famn
andtrutna
och leende

Våra hjärtslag blandas
under våra händer
när brösten andas
mot varandra





Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-03-23 14:55



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Inifrån livets djupa mening och undrets värme varsamt gestaltat ...
2016-02-25

  Ronny Berk
lust för lyst !
2014-05-11

  Densen VIP
DET är kärlek de:) Inklusive detta härliga påfund, även kallas erotik, sånt gillas;) Make love not war:))) ...Ibrist på annat uttryck;)
2014-03-09

  Jan Widströmer VIP
Utsökt sensualism väl genomförd
2011-04-25

  Bodil Sandberg
wow säjer jag bara vilken vacker dikt så varm så erotiskt laddad helt underbar!!applåder!
2011-03-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
oerhört vackert och starkt förmedlande i enkelhet och sensualism
2011-03-24

  Diffusiaria
Underbart vacker.
2011-03-24

  Linda CH VIP
Häftiga och kärleksfulla känslor förmedlas sensuellt.
2011-03-23

  Katinka VIP
Man känner verkligen kärleken här. Jättebra och sensuell poesi.
2011-03-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönalstrad symbios
2011-03-23

  Shambalaman
Underbar rytm och härliga bilder, lockande och smaskiga ord.
2011-03-23

  Anna*
Riktigt snyggt! Fint flyt också! =0)
2011-03-23

    ej medlem längre
Herre gud, vad utsökt om passion. Varje rad, vartenda ord, som vore de utvalda av de främsta av lyriker. Bokmärkes

AVIS *ler
2011-03-23

  filosofian
Mycke känslor och man kan se det framför sig. Jättebra!
2011-03-23

  Ninananonia VIP
Sensuell poesi! Vackert!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP